Vi lever och har hälsan alla tre! Tyvärr (men ganska skönt) har vi varit utan internet i stort sett ända sedan vi kom till Kreta. Nu är vi i Paleochora där det finns internet. Kom igår eftermiddag efter en lång körning från Hora Sfakion där vi blev inblåsta på grund av ett kraftigt oväder. Annars har vädret varit över förväntan. I skrivande stund är det cirka 27 grader och vindstilla. Stranden bakom mig är full av solbadande turister.

I ett tidigare inlägg (Kreta – here we come) skrev jag följande rader som avslutning: Nu säger vi hejdå till Santorini och öppnar förväntansfullt en ny dörr i livet. Där bakom väntar nästa etapp på vår långa Greklandsresa. Vi är mycket förväntansfulla.

Triopetra - Kreta.

Alla förväntningar har uppfyllts. Med råge! Kreta är alldeles underbart fantastiskt. I alla fall de delar vi har sett. (Har ännu inte varit i norr - Chania/Rethymnon - där de stora turistorterna ligger.) Det vi har sett och upplevt under våra snart två veckor på Kreta slår allt annat under vår långa resa. Om detta ska vi berätta i vår kommande salladsbok. (Bilden ovan är från en magisk kväll i Triopetra.)

Nu ska jag försöka hämta alla mejl som ligger och väntar. Återkommer förhoppningsvis i morgon med ett nytt blogginlägg.

Glömde berätta var vi har bott, det kan ju vara intressant för er som kan Kreta: Iraklion 2 nätter, Tzermiado 1 natt, Mochlos 2 nätter, Kato Zakros 1 natt, Myrtes 1 natt, Matala 1 natt, Triopetra 1 natt, Spili 1 natt, Hora Sfakion 2 nätter och Paleochora 1 natt. Här ska vi stanna till på lördag då vi åker upp till Chania.

PS. I morgon ska vi köra till Elafonissi!

PS 2. Ska läsa alla kommentarer i lugn och ro och sedan återkomma med svar.