Läste i DN att Mamma Mia ska filmatiseras, I Grekland! Stellan Skarsgård ska spela en av huvudrollerna. Andra stjärnor är Pierce Brosnan och Meryl Streep. Låter nästa som ett aprilskämt. Men sant, det är det. Frågan är bara var i Grekland de ska spela in? Vi är ju där hela sommaren och det hade varit kul att vara på plats under inspelningen. I alla fall delar av den. Gissa om det kommer bli uppståndelse! Meryl Streep på en liten grekisk ö!

Man kanske kan få en liten statistroll. Erfarenhet har jag så det räcker. Började min statistbana i Lasse Åbergs Sällskapsresan. Det var en upplevelse. Efter Sällskapsresan rullade det på, främst i olika dokusåpor på SVT. Jag gör gärna om det. Och jag berättar gärna mer om någon är intresserad. Det var tider det. :-)

Den som först tipsar om var inspelningen är får välja en valfri E-guide på Kalimera.