Idag hade jag tänkt skriva om Oscarsnomineringarna, Second Life och tävlingen som ingen vann. Så blir det inte. Är lite skakig för tillfället. Hade en nära-döden-upplevelse för bara en liten stund sedan. Jag hade varit hos Kryddmannen och löpt saffran (till fisksoppa ikväll) och var på väg hem när det small bredvid mig. Ett sjok med is och snö föll från taket och landade precis där jag gick. Det var nära att jag gjort mitt sista blogginlägg. Usch vad läskigt det var. Utanför vår port föll det också ner stora stycken. Som väl var föll det en bit bort från där jag gick.

Snön faller och vi med den.

Vi det röda sträcket hängde sjoket som föll. Hälften stannade kvar.

Här stod jag.

Jag var vid krysset när eländet föll till backen med en smäll.

För att fira att jag klarade mig ska nu gå till Skivfönstret och köpa ett gäng nya plattor.