Helgerna är över och det är dags att kliva in i ekorrhjulet igen. Det känns inte så lite trist. Trösten är att vi går mot ljusare tider och att det är dags att planera för årets Greklandsresor. Vi brukar inte boka förrän i mars eller april, först måste vi bestämma vart vi ska åka. Något som inte är alldeles lätt att komma fram till. Att det blir paradisön Amorgos i höst är redan säkert. Peloponessos ligger bra till för sommarresan. Plus kanske en kortare resa i vår.

Igår satt vi vid datorn för att boka en annan resa. C föreslog att vi skulle åka till Stockholms skärgård över en helg. Efter en del letande hittade vi ett vandrarhem på Arholma i norra skärgården. Såg fint ut. Och inte var det dyrt heller. Bokade nästan. Det föll på att det tog mer än tre timmar att ta sig dit från Stockholm (buss och båt). Tre timmar! Herregud, på tre timmar tar man sig nästan till Aten. Molokna gav vi upp. I stället överraskade vi oss själva med att boka biljetter till Kaos är granne med Gud/Natten är dagens mor av Lars Norén. Så det kan gå. I stället för att boka en helg i skärgården satt vi med ett kvitto på att vi beställt biljetter till en pjäs av Lars Norén. Vi som aldrig går på teater. Undrar varför det blev så.

Helgerna är över och det är dags att kliva in i ekorrhjulet igen. Jo, jag vet att jag redan skrivit det. Blev lite fundersam bara. Vad är ett ekorrhjul? Varför säger man så? Jag har aldrig sett ekorrar springa i hjul. Någon som vet?